DR. ANA MARINA BĂLĂŞOIU - MEDIC PRIMAR STOMATOLOGIE GENERALĂ

Dr. Ana Marina Bălășoiu - Medic Primar Stomatologie GeneralăAbsolventă a Facultăţii de Stomatologie din cadrul UMF “Carol Davila” Bucureşti în anul 1980, ca şef de promoţie. A studiat ortodonţia şi ortopedia dento-facială pe o perioadă de 3 ani (1980-1983) în programul de pregătire ca medic stagiar în Clinica de Ortodonţie a Facultăţii de Stomatologie Bucureşti, program iniţiat de Prof. Dr. Firu Pătru pentru pregătirea specialiştilor ortodonţi.A susţinut comunicări, a participat la organizarea de congrese în specialitatea de ortodonţie şi a colaborat la redactarea unor cărţi-manuale de specialitate.

În anul 1989 devine  membră a  SFODF (Societatea franceză de ortopedie dento facială) ca recunoaştere a competenţei în ortodonţie.

Participă frecvent la cursuri de perfecţionare şi congrese din cadrul SFODF (Franţa).

Din anul 1996 practică stomatologia generală ca medic primar, cât şi ortodonţia în cadrul Cabinetului Dr. Bălăşoiu Ana Marina din Bucureşti.

Limbi străine:   engleză, franceză.

DR. RĂZVAN STAICU - MEDIC SPECIALIST ÎN CHIRURGIE ORALĂ ŞI MAXILO-FACIALĂ

Dr. Răzvan Staicu - Medic Specialist în Chirurgie Orală și Maxilo-FacialăExperienţă profesională

2007 – prezent:

Colaborări cu 18 clinici private din Bucureşti şi Braşov, incluzând intervenţii de chirurgie orală şi implantologie: inserare de implanturi (+2000), sinus lifting (+200), diverse augmentări osoase cu xenogrefe si autogrefe, chirurgie periodontală, rezecţii apicale, chistectomii, odontectomii, regularizări de creste alveolare, extracţii alveoloplastice, extracţii simple, chirurgie proprotetică.

2003 – 2007   Spitalul de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială  ‘Prof. Dr. Dan Theodorescu’ – Medic rezident chirurgie orală şi maxilo-facială

  • Multiple intervenţii de chirurgie maxilo-facială: infecţii în regiunea cervico-facială, sinuzite mazilare şi etmoidale, fasciite necrozante, extirpare tumori benigne din diferite regiuni cervico-faciale
  • Traumatologie: fracturi ale masivului facial, fracturi madibulare, leziuni ale părţilor moi, leziuni dentare etc.
  • Chirurgia glandelor salivare, chirurgie oncologica, chirurgia malformaţiilor congenitale
  • Stagii complementare de chirurgie generală, chirurgie plastică şi reconstructivă, neurochirurgie şi ORL

2001 – 2002  Şcoala nr 88, Bucureşti – Medic dentist

Educaţie

2007-2010   – Cursuri de implantologie (Ankylos – Austria, Bredent – Germania, etc) şi piezo chirurgie (Satelec – România)

2002 – 2007   – Rezidenţiat, Medic Specialist în Chirurgie Orală şi Maxilo-facială

2006   – Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davilla, Facultatea de Medicină Generală

2001   – Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davilla, Facultatea de Stomatologie

Limbi străine:   engleză, franceză, italiană.